Foodtrucks

Van Dongen Reclame heeft een ruime ervaring in het ontwerpen van foodtrucks voor kermissen, festivals en evenementen. Maar ook verschillende restaurants en snackbars behoren inmiddels tot onze klantenkring. Dankzij onze studio kunnen we zorgen voor een totaalpakket: van de eerste ontwerpschets tot aan een professioneel gemonteerd eindresultaat.

Wij kleden jouw zaak aan door middel van bestickering en full-colour bedrukte dibondplaten. We kunnen zowel ontwerpen aanleveren in een authentieke stijl, maar we krijgen de laatste jaren ook steeds meer aanvragen van klanten die hun zaak juist een nieuw, fris en onderscheidend uiterlijk willen geven. Ook voor deze ontwerpen ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast leveren we ook een uitgebreid assortiment aan artikelen die de verkoop kunnen ondersteunen en zorgen voor een professionele en verzorgde uitstraling. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

Reclameborden
Vlaggen
Stoepborden met posters
Menukaarten
Bedrijfskleding of schorten, gepersonaliseerd met het bedrijfslogo.

Maar ook custom-made vuilnisbakken, aangepast op de stijl van jou kraam, behoren tot de mogelijkheden. Van Dongen Reclame is met deze vuilnisbak, naar eigen ontwerp, uniek in Nederland! Met zijn stevige en zware kwaliteit waaien ze niet om en gaan ze zeer lang mee. Ze worden geleverd met vlamdovende deksel, voor extra veiligheid. Deze trechtervormig deksel voorkomt brandgevaar, doordat bij brand de rook via de rand teruggeleid wordt in de prullenbak. De rook kan niet ontsnappen, er ontstaat zuurstofgebrek en het vuur gaat uit.

Neem een kijkje in ons portfolio om te zien wat wij voor enkele van onze klanten mochten realiseren. En heb je interesse om te kijken wat wij voor jou bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Enkele van onze decorbouwprojecten, meer zien? Portfolio bekijken