Carwrapping

Wat is carwrapping?
Carwrapping is met behulp van speciale vinylfolie het bestickeren van een complete auto, zodat hij een totaal ander uiterlijk krijgt.

Wij werken met hoge kwaliteit wrapfolies van 3M, Avery Dennison en Mactac, die hier speciaal voor ontwikkeld zijn. Deze folies zijn extreem vervormbaar waardoor we het over de meest complexe vormen kunnen plakken. Wij wrappen standaard alle gelakte delen van jouw auto, inclusief de spiegels en bumpers. Wrapfolie is in vele kleuren, soorten en prints verkrijgbaar. Je kunt je auto een totaal andere kleur geven, van metallic tot mat. Of het dak een andere kleur geven dan de rest van de auto. Je kunt hem laten beplakken met een opvallende print, zodat je in elk geval nooit meer hoeft te zoeken op een parkeerterrein. Maar ook bijzondere effecten zijn mogelijk zoals een colorflow. Een duo-tone folie waarbij je twee kleuren in elkaar ziet overlopen, afhankelijk van hoe het licht erop valt.

Waarom carwrapping?
Met een carwrap krijgt je auto op een snelle en relatief goedkope manier een compleet nieuwe look, zonder dat hij opnieuw gespoten hoeft te worden. In twee dagen tijd geven wij jou auto een volledig nieuw uiterlijk. Snel, netjes en professioneel. Een extra bijkomend voordeel van carwrapping is dat de wrapfolie is de onderliggende (originele) lak van de auto beschermd. Zo wordt de kans op krasjes of kleine beschadigingen aan de lak een heel stuk kleiner. De wrap kan later altijd weer verwijderd worden waardoor de auto direct weer zijn originele kleur terug krijgt. Wij maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige wrapfolies. Hierdoor laat de folie laat zich snel en netjes verwijderen zonder de originele lak aan te tasten of te beschadigen.

Onderhoud carwrap
Het onderhouden van je gewrapte auto is niet echt anders dan het onderhouden van een gelakte auto. Verwijder vuil regelmatig en verwijder vogelpoep zo snel mogelijk. Dat vreet in op de lak, en helaas ook op een wrap. Was de auto het liefst met de hand, maar als het niet anders kan, dan is een wasstraat ook geen probleem. Heeft u een matte of satijnglans wrap op de auto zitten? Doe er dan nooit een waxlaag op. De wrap gaat daar na een tijdje van blinken en dat is nu juist niet het gewenste effect van een matte of satijnglans wrap.

Iedere wrap die wij plaatsen en afleveren voorzien we standaard van een beschermende basislaag. Deze laag zorgt ervoor dat u de eerste bescherming al heeft waardoor u de wrap in de toekomst makkelijker kunt onderhouden. We raden aan om je wrap altijd te onderhouden met de producten die hier speciaal voor bestemd zijn.

Enkele van onze beletteringsprojecten, meer zien? Portfolio bekijken