Vlaggen & banieren

Outdoor signing is een effectieve manier om de aandacht te trekken van je bezoekers, gasten of klanten. Vlaggen die vrolijk wapperen in de wind heten je welkom, stralen gastvrijheid uit en zijn op grote afstand zichtbaar. Naast de gewone vlaggen kunnen we ook banieren en beachvlaggen leveren. Zo is er voor iedere gelegenheid de juiste vlag te vinden die past bij jou bedrijf.

Rechte vlaggen
De klassieke rechte vlag is geschikt voor de standaard vlaggenmast. Deze vlaggen worden gemaakt van een hoge kwaliteit vlaggendoek en zijn prima te personaliseren door er je eigen logo of reclame op te drukken.

Banieren
Banieren worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt, en danken hun populariteit aan de professionele en zakelijk uitstraling. De banier vlag is geschikt voor een vlaggenmast met een banieruithouder aan de bovenzijde. Die zorgt er voor dat de vlag rechtop blijft hangen en je boodschap altijd zichtbaar is, ook als er geen wind staat. Daarnaast wappert dit type vlag minder waardoor het vlaggendoek langer mee gaat. Dat bespaart dus ook in de kosten.

Beachvlaggen
Beachvlaggen zijn erg geschikt om outdoor signing extra kracht bij te zetten. Ze trekken de aandacht omdat ze op de grond staan en op ooghoogte zichtbaar zijn. Op die manier kun je bezoekers makkelijk naar een locatie toe begeleiden. Dit type vlag is veelzijdig in gebruik en ook erg geschikt bij tijdelijke acties, omdat de doeken eenvoudig te verwisselen zijn. Ze zijn ideaal voor strandtenten, horecagelegenheden, op woonboulevards, bij showrooms, stands, drukbezochte congressen, benzinestations en winkelstraten.

Voor alle vlaggen of banieren geldt: ze zijn leverbaar met iedere gewenste bedrukking. Je kunt je eigen idee aanleveren, maar onze ontwerpstudio staat ook tot je beschikking voor het laten maken van een uniek ontwerp op maat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Enkele van onze Print & Sign opdrachten, meer zien? Portfolio bekijken