Raambelettering

Werk je in een winkel of kantoor met grote ramen, glaswanden of glazen balies?Maak dan optimaal gebruik van die waardevolle oppervlakken met unieke raamstickers en promoot sales in je winkel, speciale evenementen of zelfs de openingstijden van je bedrijf. Aantrekkelijk promotiemateriaal kan voorbijgangers uitnodigingen om te stoppen en te kijken wat je bedrijf te bieden heeft. Wij kunnen je helpen met zakelijk raamstickers voor verschillenden doeleinden.

Je hebt de keuze uit full colour bedrukte stickers, snijletters, etched glass folie, of een combinatie van meerdere technieken.

Etched glass folie is een veel gebruikt materiaal voor meer privacy of ter decoratie. Glazen wanden in kantoorruimtes kunnen zo worden voorzien van de folie, zodat de mensen in het kantoor meer privacy hebben. De folie is niet doorzichtig, maar het laat wel licht door naar binnen. Een andere mogelijkheid is om vormen uit het folie te laten snijden. Op die manier kun je bijvoorbeeld je bedrijfslogo op een chique manier presenteren op de voordeur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Benieuwd naar wat het beste bij jou bedrijf past? Wij adviseren u hier graag bij. Je kunt bij Van Dongen Reclame terecht voor een op maat gemaakt ontwerp en een professionele montage.

Enkele van onze beletteringsprojecten, meer zien? Portfolio bekijken