Spandoeken

Spandoeken
Een spandoek is een voordelige en effectieve manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen. Daarom zijn ze al jaren één van de meest gebruikte sign- en communicatiemiddelen. De naam van jouw bedrijf op het pand, het promoten van een nieuwe actie of de aandacht trekken tijdens een beurs of expositie. Een bedrukt spandoek is een goede mogelijkheid om doelgericht te adverteren. 

Al onze spandoeken worden full colour geprint op stevige kwaliteit doek, met UV- en waterbestendige inkten. Daarom kunnen ze jarenlang in weer en wind buiten gebruikt worden. Er zijn verschillende mogelijkheden, voor iedere toepassing hebben we het juiste doek:

  • Voor de standaard spandoeken gebruiken we een zware, geweven kwaliteit dat zeer sterk is en de kleuren van uw afbeelding prachtig laat uitkomen. Deze spandoeken zijn zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt te verkrijgen.
  • Winddoorlatend meshdoekis vooral geschikt voor plekken waar veel wind staat. Er zitten gaten in het doek waar de wind doorheen kan. Belangrijk om te weten: bij stormkracht is geen enkel doek te gebruiken, ook meshdoek niet.
  • Blockout spandoek kan gebruikt worden in roll-up banners. Het materiaal is scheurvast en heeft een grijze achterzijde waardoor licht er niet doorheen kan schijnen vanaf de achterkant. Het heeft een luxe uitstraling en heeft als extra voordeel dat het niet omkrult, het blijft netjes vlak als de roll-up banner is opgezet. 

De spandoeken kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. De randen kunnen worden omgezoomd. Het voordeel hiervan is dat de randen steviger zijn, dit is voornamelijk handig voor het ophangen van spandoeken. Alleen dubbelzijdig bedrukte spandoeken kunnen niet omgezoomd worden. Ook voor het ophangen zijn er verschillende opties. Zo kunnen de doeken voorzien worden van ogen, tunnels of pezen.

Bouwhekdoeken
Bouwhekken zorgen voor afscherming van een bouwplaats of evenement, maar zijn tegelijk ook erg geschikt als communicatiemiddel. Een bouwhekdoek is een commerciële blikvanger van circa 6 m2. Hekwerken worden vooral gezien als een middel om een terrein af te bakenen, maar de rand van een terrein is ook erg geschikt voor buitenreclame. Je kunt op de doeken belevingsfoto's laten printen, uitleg over diverse bouwstadia of informatie over een festival. Het is ideaal voor verkoopondersteuning of bewegwijzering. Een bouwhekdoek zorgt voor afscherming, veiligheid én sfeer.;

Steigerdoeken
Bedrukte steigerdoeken zijn niet alleen praktisch, maar ook een effectief promotiemiddel. Met hun enorme formaat trekken ze gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers. Dankzij deze lichte, transparante spandoeken behoud je lichtinval en het zicht naar buiten. En hoewel steigerdoeken licht en transparant zijn, zijn ze sterk genoeg om vallend puin en bouwmateriaal op te vangen. De doeken zijn voorzien van een B1-brandcertificaat en in gigantische afmetingen te bestellen. Steigerdoeken worden vooral veel toegepast op bouwlocaties, evenementen of voor het inpakken van een bedrijfspand.

Enkele van onze Print & Sign opdrachten, meer zien? Portfolio bekijken