Raamfolie & Autoruiten tinten

Raamfolie
Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten folie, voor diverse doeleinden. Voor meer privacy, ter beveiliging, isolatie of gewoon ter decoratie. De meest bekende raamfolie is de zon- en warmt werende folie. Deze folie is leverbaar met of zonder spiegeleffect en is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat het altijd bij de gevel en stijl van je bedrijfspand, kantoor of woonhuis past. Ben je benieuwd wat we hierin voor je kunnen betekenen: neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Autoruiten tinten
Door je autoruiten te blinderen, geef je je personenauto of bestelbus een exclusieve uitstraling. Daarnaast zorgt het voor privacy doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. En een ander voordeel van getinte autoruiten is dat de folie UV- en zonwerend is, de folie filtert de UV-straling uit het zonlicht. Om een goed eindresultaat te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met folies van hoge kwaliteit.

Om ervoor te zorgen dat jou geblindeerde autoruiten binnen de Nederlandse wet- en regelgeving vallen, hebben wij diverse blindeermogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om de voorste portieren te tinten met de toegestane 50% tint, maar de achterste portieren een stuk donkerder te maken met een 5% tint.

  • De 5% tint is de donkerste tint. Deze blindeertint wordt vooral toegepast op bedrijfsauto’s en bij personenauto’s om inkijk van buitenaf te voorkomen. Ook komt de 5% tint veel terug in de Formule 1 door de stoere uitstraling van het donkere glas.
  • De 20% tint heeft een chique en strakke look, waardoor deze tint vooral populair is onder personenauto’s.
  • De 35% tint geeft een smaakvolle donkere tint aan je autoruiten. Doordat de ruiten licht getint zijn, kun je met daglicht de personen die in de auto zitten herkennen.
  • Met de 50% getinte folie geef je een donkere twist aan je auto. Buitenstaanders kunnen wel door de folie heen kijken, maar zien een donkere tint op de ramen.

Enkele van onze beletteringsprojecten, meer zien? Portfolio bekijken