Bedrijfskleding

Bedrijfskleding | Van Dongen Reclame Alphen aan den Rijn

We leveren bedrijfskleding van de kwalitatief hoogwaardige merken Lemon & Soda, Gildan en Printer Essentials. Deze merken garanderen een stevige kwaliteit en een mooie afwerking. Kies voor sportieve T-shirts en polo’s, of ga voor zakelijke overhemden en blouses. Maar ook fleecevesten, bodywarmers en promotiejacks zijn verkrijgbaar. Goede kledingstukken, uitgevoerd in comfortabel (bio-)katoen, slijtvast polyester of een combinatie van materialen. En met een ruime keuze aan verschillende kleuren is voor ieder bedrijf wel iets te vinden.

De kleding die wij leveren laat zich uitstekend personaliseren door er je eigen reclametekst of logo op te laten borduren of drukken. We werken met zeefdruk, transferprints en borduringen. Zeefdrukken en transferprint zijn vormen van bedrukken die veel voorkomen op o.a. T-shirts, polo’s, sweaters en jassen. Deze technieken zijn zeer geschikt voor grote aantallen. Een andere optie is borduren, wat tegenwoordig steeds populairder wordt. Een geborduurd logo heeft een wat luxere uitstraling en is een duurzaam alternatief voor bedrijfskleding die regelmatig heet gewassen moet worden.

Onze kleding wordt in onze eigen werkplaats geborduurd of gedrukt. Daardoor kunnen we snel en flexibel op jou wensen inspelen, en kunnen wij garant staan voor een goede service en hoge kwaliteit.

Enkele van onze gepersonaliseerde artikelen, meer zien? Portfolio bekijken