Werkkleding

Werkkleding | Van Dongen Reclame Alphen aan den Rijn

Ook voor werkkleding kun je terecht bij Van Dongen Reclame. We bieden een collectie werkkleding aan van het Zweedse merk ProJob, dat bekend staat om zijn kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Projob heeft aangepaste werkkleding voor verschillende sectoren zoals bouw, industrie en transport, waarin zwaar werk wordt verricht. Deze werkkleding zit zeer comfortabel, heeft een representatieve uitstraling en heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De kleding geeft veel bewegingsruimte en zit goed aangesloten. De kleding wordt duurzaam geproduceerd en gemaakt van stoffen zoals katoen en polyester.

Van Dongen Reclame heeft een gevarieerd assortiment Projob werkkleding. Zo kun je kiezen uit onder andere overalls, werkbroeken en werkjassen. De kleding is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten. Alle artikelen zijn te personaliseren door er namen, bedrijfslogo’s of extra teksten op te laten drukken of borduren. Je medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf. Dus met een zichtbaar bedrijfslogo straal je meer eenheid uit en creëer je meer naamsbekendheid.

Wilt u advies over welke ProJob items het beste bij jou bedrijf passen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Enkele van onze gepersonaliseerde artikelen, meer zien? Portfolio bekijken